Logga In
   ...makes it easier, faster and more fun!
Logga In
 

VIQMA System erbjuder tjänster och system för verksamhetsutveckling.

Med stort engagemang och entreprenörsanda underlättar vi kundernas möjlighet att uppnå sina affärsmål på ett resurseffektivt sätt.

VIQMA System AB söker en kvalitet- och miljökonsult

Hittills har vi implementerat VIQMA−systemet hos över 60 företag. Vårt mål är att inom fyra år fördubbla antalet kunder. Vill du vara med och bidra till att vi når detta mål?

Vi hjälper företag att utvecklas, skapa rutiner och struktur. Basen i vårt erbjudande är VIQMA−systemet med tillhörande metoder som anpassas efter kundens specifika behov. För många företag leder implementeringen av systemet till certifiering enligt ISO-standarder för kvalitet, miljö och/eller arbetsmiljö. Vi utför också internrevisioner och ansvarar för ledningens genomgång hos många av våra kunder.

VIQMA System AB är ett företag med hjärta och rötter i Dalarna. Vi har kunder och återförsäljare över hela Sverige. Vi är ärliga, ödmjuka och ansvarstagande både mot våra kunder och mot varandra och vi drivs av nyfikenhet och entreprenörskap.

De flesta av våra kunder finns inom en timmes resväg från respektive konsults bostadsort, men ibland kan vi behöva resa längre och övernatta. Du som konsult lägger själv upp ditt arbete och planerar in kundaktiviteter. Vi har gemensam planering varje vecka så att alla får den stöttning man behöver.

Vi växer och du är kanske vår nya kollega?

Du behöver trivas i rollen som konsult och har gärna varit i kontakt med standarder som t.ex. ISO 9001 och 14001.

Du bor helst i Falun/Borlänge eller i södra Dalarna.

Berätta för oss om dig själv, dina ambitioner och varför du passar som VIQMA-konsult.

Maila din intresseanmälan till info@viqma.se.

Sista ansökningsdag är 2019-04-26. Vi behandlar ansökningarna löpande.

Läs gärna mer om VIQMA System på vår hemsida www.viqma.se.

Vill du ha ytterligare information, kontakta Viktoria Nyman på 070−676 23 11.