Enerco

Enerco

Enerco stärker svensk industri genom att leverera teknik- och underhållstjänster av yppersta klass. Bolaget har cirka 500 medarbetare och finns på sju orter i Mellansverige.

"Systemet är användarvänligt och visuellt, det är tillräckligt omfattande för att täcka hela verksamheten och det finns en röd tråd som är lätt att följa. Det är lätt att administrera exempelvis när det gäller användare, kompetenser, rutiner, systematiska uppgifter m.m. Stödet från konsulterna är utmärkt och man är mycket lyhörd och snabb när det gäller att utveckla systemet utifrån våra behov."

Niklas Pettersson, VD
Fårbo Mekaniska AB

Fårbo Mekaniska AB

En leverantör av skärande bearbetning. Med en väldigt modern maskinpark och automationer så präglas verksamheten av kvalitet, hög leveransprecision och stort engagemang.

"Det bästa med VIQMA System är att allt är samlat och strukturerat på ett användarvänligt sätt. Saker som är svåra för oss att hålla oss uppdaterade med och att följa upp, finns samlat här och leder vårt kvalitetsarbete framåt."

Ronnie Berggren, Produktionsansvarig
Certex

Certex

Certex Svenska AB är en av Sveriges ledande leverantör av helhetslösningar inom lyft, stållinor och service.

”Det bästa med VIQMA är att vi idag har ett system som hjälper oss att hålla ordning på alla aktiviteter som pågår i organisationen, vi har också ett täta dialoger och ett nära samarbete tillsammans med VIQMA där vi har möjligheten att påverka och utforma systemet så att det avspeglar och stödjer våran verksamhet”

Andreas Gotthold, QA Manager
Österling Bygg AB

Österling Bygg AB

Byggföretag som står stabilt på tre ben: entreprenadverksamhet, byggservice och byggen i egen regi.

"Det bästa med VIQMA System är den röda tråden som löper genom systemet så man lätt ser koppling till olika delar."

Fredrik Selin Entreprenadingenjör, KMA
Faluplast

Faluplast

Faluplast utvecklar, tillverkar och säljer VVS-produkter som underlättar och rationaliserar rörinstallatörens arbete. Produkterna ska hålla hög kvalitet, lösa problem och vara bättre än andra alternativ på marknaden.

"Med VIQMA digitala verksamhetssystem har vi fått ut verksamhetssystemet till samtliga avdelningar och med detta ett betydligt större engagemang från våra medarbetare att upprätthålla och förbättra vårt verksamhetssystem. De ev. frågor som framkommer om systemet löses via mailkontakt."

Greger Bonde, Projektledare
Bergs Mekaniska

Bergs Mekaniska

Bergs Mekaniska erbjuder snabba leveranser, professionella medarbetare, bred kompetens och ett trevligt bemötande.

"Det bästa med VIQMA är enkelheten och den supporten som finns tillgänglig. VIQMA är ett företag som verkligen bryr sig om sina kunder och följer upp sina ärenden och hjälper när det behövs."

Fredrik Eriksson, Kvalitétssamordnare
Isakssons

Isakssons

Oavsett om du är letar efter skräddarsydda lösningar för ditt kök, inreder trendiga hotellbarer, behöver utrustning för industrin, eller en pålitlig partner för att lägga om tak hoppas vi att du hittar inspiration och vägledning hos oss.

"Det bästa med VIQMA är att allt är samlat och är lätt att hitta information och enkelt att jobba i för alla."

Patrik Fäldt, VD
Elmab

Elmab

Tillverkning av Hydraulcylindrar & Gripklor i Dala-Järna.

"Vi får all dokumentation/rutiner samlad på ett organisatoriskt sätt. Tillbudsrapportering/riskobservationer enkelt att rapportera."

Fredrik Bertils, VD
Krylbo Elektra

Krylbo Elektra

Krylbo Elektra och Falun Borlänge Elektra utför service och försäljning av elektriska och mekaniska produkter samt tillhandahåller tjänster inom förebyggande underhåll i form av vibrationsmätning, konsultation och fältservice.

"Ett bra system där vi får vår samtliga information för kvalité, miljö och arbetsmiljö samlat i ett system. Vi får dessutom alltid bra hjälp av VIQMAs konsulter vid möten och behov. "

Johan Dahlin, VD