Enerco

Enerco

Enerco Group är en koncern som servar svensk industri med teknik- och underhållstjänster av yppersta klass. Koncernen har omkring 950 medarbetare, kontor på över 25 orter och är verksamma inom områdena industriell utveckling, underhåll & montage, verkstad, industrirengöring samt industriella projekt. Den gemensamma nämnaren för verksamheterna är innovation och förändring - att ständigt söka smartare och effektivare sätt att hjälpa kunderna, nu och i framtiden.

"Systemet är användarvänligt och visuellt tydligt, det är tillräckligt omfattande för att täcka hela verksamheten och det finns en röd tråd som är lätt att följa. Det är lätt att administrera exempelvis när det gäller användare, kompetenser, rutiner, systematiska uppgifter m.m. Stödet från konsulterna är utmärkt och man är mycket lyhörd och snabb när det gäller att utveckla systemet utifrån våra behov."

Niklas Pettersson, VD
Fårbo Mekaniska AB

Fårbo Mekaniska AB

En leverantör av skärande bearbetning. Med en väldigt modern maskinpark och automationer så präglas verksamheten av kvalitet, hög leveransprecision och stort engagemang.

"Det bästa med VIQMA System är att allt är samlat och strukturerat på ett användarvänligt sätt. Saker som är svåra för oss att hålla oss uppdaterade med och att följa upp, finns samlat här och leder vårt kvalitetsarbete framåt."

Ronnie Berggren, Produktionsansvarig
CERTEX

CERTEX

CERTEX Svenska AB är en av Sveriges ledande leverantör av helhetslösningar inom lyft, stållinor och service.

”Det bästa med VIQMA är att vi idag har ett system som hjälper oss att hålla ordning på alla aktiviteter som pågår i organisationen, vi har också ett täta dialoger och ett nära samarbete tillsammans med VIQMA där vi har möjligheten att påverka och utforma systemet så att det avspeglar och stödjer våran verksamhet”

Andreas Gotthold, QA Manager
Österling Bygg AB

Österling Bygg AB

Byggföretag som står stabilt på tre ben: entreprenadverksamhet, byggservice och byggen i egen regi.

"Det bästa med VIQMA System är den röda tråden som löper genom systemet så man lätt ser koppling till olika delar."

Fredrik Selin, Entreprenadingenjör
Faluplast

Faluplast

Faluplast utvecklar, tillverkar och säljer VVS-produkter som underlättar och rationaliserar rörinstallatörens arbete. Produkterna ska hålla hög kvalitet, lösa problem och vara bättre än andra alternativ på marknaden.

"Med VIQMA digitala verksamhetssystem har vi fått ut verksamhetssystemet till samtliga avdelningar och med detta ett betydligt större engagemang från våra medarbetare att upprätthålla och förbättra vårt verksamhetssystem. De ev. frågor som framkommer om systemet löses via mailkontakt."

Greger Bonde, Projektledare
Bergs Mekaniska

Bergs Mekaniska

Bergs Mekaniska erbjuder snabba leveranser, professionella medarbetare, bred kompetens och ett trevligt bemötande.

"Det bästa med VIQMA är enkelheten och den supporten som finns tillgänglig. VIQMA är ett företag som verkligen bryr sig om sina kunder och följer upp sina ärenden och hjälper när det behövs."

Fredrik Eriksson, Kvalitétssamordnare
Isakssons

Isakssons

Oavsett om du är letar efter skräddarsydda lösningar för ditt kök, inreder trendiga hotellbarer, behöver utrustning för industrin, eller en pålitlig partner för att lägga om tak hoppas vi att du hittar inspiration och vägledning hos oss.

"Det bästa med VIQMA är att allt är samlat och är lätt att hitta information och enkelt att jobba i för alla."

Patrik Fäldt, VD
ELMAB

ELMAB

ELMAB tillverkar och utvecklar hydraulcylindrar och hydraulkomponenter för den svenska och europeiska marknaden inom entreprenad, skogsbruk och lantbruk. Våra skickliga medarbetare i kombination med vår långa erfarenhet och leveranssäkerhet gör oss till en trygg helhetspartner inom hydraulsystem. Kvalitet i produkt och service med kunden i fokus är vårt kännetecken sedan 1946. Det sitter i väggarna.

"Vi får all dokumentation/rutiner samlad på ett organisatoriskt sätt. Tillbudsrapportering/riskobservationer enkelt att rapportera."

Fredrik Bertils, VD
Krylbo Elektra

Krylbo Elektra

Krylbo Elektra och Falun Borlänge Elektra utför service och försäljning av elektriska och mekaniska produkter samt tillhandahåller tjänster inom förebyggande underhåll i form av vibrationsmätning, konsultation och fältservice.

"Ett bra system där vi får vår samtliga information för kvalité, miljö och arbetsmiljö samlat i ett system. Vi får dessutom alltid bra hjälp av VIQMAs konsulter vid möten och behov. "

Johan Dahlin, VD
Karlskoga Verktygsteknik AB

Karlskoga Verktygsteknik AB

Vi arbetar med skärande bearbetning och svetsning, i både korta och långa serier. Vi erbjuder även viss konstruktion och tillverkning av kundanpassad specialutrustning.

”Att VIQMA är så pass användarvänligt och lättillgängligt har verkligen gjort implementeringen av kvalitetssystemet enkelt och väldigt givande. Tack vare det har vi fått med alla medarbetare på tåget och utvecklat vår verksamhet, ständiga förbättringar har blivit vardag.”

Mattias Granfält, Kvalitetsansvarig
Österby Mekaniska AB

Österby Mekaniska AB

Tyngdpunkten i vår verksamhet ligger på plåtbearbetning dvs laserskärning, kantpressning, bockning, rundvalsning samt svets. I våra tjänster ingår även skärande bearbetning, fräsning, borrning, gängning samt kilspårsdragning.

"VIQMA hjälper oss att strukturera vår verksamhet och hålla ordning på organisationen. De hjälper oss också att kontinuerligt följa upp vårt miljö och kvalitets arbete i företaget. VIQMA stöttar oss alltid på ett professionellt sätt när vi behöver hjälp."

Kamilla Lundgren, Delägare