Utbildningar

VIQMA erbjuder i samarbete med LevveL Utveckling AB en rad utbildningar, både öppna, företagsanpassade och digitala. Om det passar bättre att genomföra utbildning på plats i det egna företaget löser vi det också.

LevveL Utveckling AB är godkänd som utbildare från Afa Försäkring, vilket gör det möjligt att söka deras bidrag till arbetsmiljöutbildningar. 2023 är sista året det är möjligt att ansöka om Afa-bidraget för arbetsmiljöutbildningar.

Utbildningar

BAM - Bättre arbetsmiljö

Utbildningen ger grundläggande kunskaper i arbetsmiljö. Du får lära hur arbetsmiljö kan bli en naturlig del i den dagliga verksamheten som i sin tur ger ett engagemang i verksamheten och en grund för ständiga förbättringar. Mer information.

Målgrupp: VD, chefer, ledare, HR-/personalansvarig, KMA och skyddsombud

Omfattning: 1 dag

Kursledare: Tina Hernnäs, LevveL Utveckling AB

Torsdag 20 april, på plats i Borlänge. kl. 8.30-16.00.

VIQMA kunder erhåller 2000:- rabatt.

6900 kr

Anmälan

Anmäl er genom att maila till info@viqma.se och ange namn på deltagare, deltagarens mejladress samt ert företags faktureringsuppgifter. Anmälan till våra datumbestämda utbildningar är bindande och kursavgift återbetalas inte vid frånvaro. Däremot kan plats överlåtas till annan deltagare. Det finns ett begränsat antal platser och det är först till kvarn som gäller.

Hör gärna av er till info@viqma.se om ni har några frågor eller ta del av vårt bifogade material för ytterligare information om utbildningen och kursledaren!